Ronduit Open staat voor u klaar!

Beste inwoners van Leudal,

Vanaf vandaag mogen we met z’n allen weer naar de stembus. Een voorrecht. Maar al zo lang een voorrecht dat het een gewoonte is geworden. Dat is eigenlijk heel mooi. We vinden het gewoon dat we leven in veiligheid, dat onze kinderen naar school kunnen en dat we onze politici zelf mogen kiezen. Laten we hopen dat wij dat voorrecht, die gewoonte, nooit meer hoeven te bevechten.
Lokale verkiezingen gaan om de keuze voor een bestuur dat opkomt voor lokale zaken. De leefbaarheid, het onderhoud van het groen, voldoende woningen, sport, zorg voor ouderen en nog veel meer.

Ik ben 25 jaar geleden gaan werken bij een gemeente omdat ik een waardevolle bijdrage wilde leveren aan de samenleving. Sinds 8 jaar doe ik dat in de gemeente Leudal, waarvan zes jaar als wethouder.

Mijn doelen zijn het mooier maken van Leudal, het zuinig omgaan met het geld van de inwoners, van u, en het tegengaan van onrecht. Samen met de mensen bij Ronduit Open, waar ik ongelooflijk trots op ben, hebben we de afgelopen vier jaar lang weer voor u klaar gestaan. Wij willen het de komende vier jaar nog beter doen en daarvoor hebben we uw stem hard nodig, zodat we dan kunnen afmaken waar we aan begonnen zijn.

Stem dus lokaal, stem Ronduit Open!

Stan Backus
Lijsttrekker Ronduit Open
Lijst 2 Nummer 1

Update verkiezingsuitslag

Ontzettend bedankt allemaal! Ook bij deze gemeenteraadsverkiezingen van de Gemeente Leudal hebben wij 6 zetels behaald. Maar liefst 3342 kiezers hebben het vertrouwen in een van onze 13 kandidaten uitgesproken! Op naar nog eens 4 jaren waarin we verder werken aan al ’t moois dat Leudal te bieden heeft.