Stan Backus lijsttrekker Ronduit Open

Nadat eerder bestuur en fractie van Ronduit Open Stan Backus als lijsttrekker hebben voorgedragen, heeft de Algemene Ledenvergadering unaniem de kandidatenlijst vastgesteld voor deelname aan de verkiezingen van de gemeenteraad van de gemeente Leudal op 16 maart 2022.

Dat betekent dat Stan Backus wederom de lijsttrekker is en samen met een team van ervaren en nieuwe kandidaten het verkiezingsprogramma vol vertrouwen zal gaan uitdragen. De lijst bestaat uit een aantal vertrouwde namen, aangevuld met enkele nieuwe kandidaten.

Met trots presenteren we de eerste 10 namen:

  1. Stan Backus, Heythuysen
  2. Jordi Custers, Ell
  3. Thieu Wagemans, Heythuysen
  4. Mart Janssen, Roggel
  5. Evert Franzen, Kelpen-Oler
  6. Gerry Teeuwen, Haler
  7. Maan Hermans, Heythuysen
  8. Marianne Bultman, Heythuysen
  9. Ger Laemers, Buggenum
  10. Peter Francot, Baexem

 

Stan Backus: “Ik ben er trots op ook de komende verkiezingen weer het gezicht van Ronduit Open te mogen zijn. Wij zijn een lokale partij met een eigen identiteit die zich al tientallen jaren op eigen wijze inzet voor de burgers van Leudal. Wat mij aanspreekt in onze partij is dat we staan voor onze zaak. We hebben een sterk inhoudelijk programma, zijn helder, duidelijk en houden vast aan onze eigen lijn. Ik hoor van onze inwoners terug dat ze zich daar ook in herkennen. Mijn ambitie voor de komende verkiezingen is om de grootste partij van Leudal van te worden. Daar gaan we met ons team keihard aan werken om dat voor elkaar te krijgen“.

Ook heeft de Algemene Ledenvergadering het verkiezingsprogramma vastgesteld. Op basis van de beginselen van de partij is een herkenbaar programma opgesteld. De wijzigingen uit de ledenvergadering worden momenteel verwerkt. Kijk binnenkort op www.ronduitopen.nl voor het volledige verkiezingsprogramma. Tenslotte heeft Ronduit Open haar huisstijl en logo laten vernieuwen. Het oogt weer fris en eigentijds, passend bij de open stijl van communiceren die Ronduit Open voorstaat.

In de komende maanden zullen de kandidaten zich voorstellen en het programma van Ronduit Open verder toelichten. Bestuur, leden en fractie van Ronduit Open hebben hun volle vertrouwen in zowel het verkiezingsprogramma en kandidatenlijst uitgesproken. We kijken uit naar de verkiezingen van de gemeenteraad op 16 maart 2022.